Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Cultuurtrajecten & waardenworkshops

Meten is weten. Door met elkaar de huidige en de gewenste cultuur in kaart te brengen, creëren wij de basis voor een verbetertraject. Dit traject gaan wij tijdens een workshop van een dag samen vormgeven. We werken met een cultuurtest die we zelf ontwikkeld hebben (gebaseerd op een valide meetinstrument van Cameron&Quinn). Aan het eind van de dag heb je inzicht in culturen, in jouw huidige en de gewenste cultuur. Er is en een verbetertraject opgesteld, waarmee jij aan de slag kunt. Deze workshop is geschikt voor een afdeling en voor een afvaardiging van de hele organisatie.

De Langen Consultancy heeft cultuur- en waardentrajecten verzorgd voor diverse organisaties, waaronder Bureau Jeugdzorg, Universiteit Twente en een autobedrijf.

Aanbeveling drs. Renata J.G.M. de Boer-Oosterkamp RA & drs. Nanda Weustink-van der Velde, Algemene Zaken, FA, Universiteit Twente
‘Tijdens de doorontwikkeling naar een toekomstbestendige accountantsafdeling heeft José voor ons team een drietal workshops verzorgd, gericht op cultuur-, waarden en kernkwaliteiten. Een verandertraject is zeer weerbarstig en de workshops hebben wij als zeer waardevol ervaren om in gezamenlijkheid aan het cultuurveranderingstraject vorm en inhoud te kunnen geven. Met voorbereidingsopdrachten is vooraf input van de individuele teamleden gevraagd, zodat de discussie tijdens de workshops goed gevoerd kon worden. Dit is ook te danken aan het feit dat José een open en vertrouwde sfeer weet te creëren waarin teamleden zich vrij voelen een bijdrage te leveren. Ook wanneer het gesprek op slot zit weet ze teamleden te prikkelen en actief te betrekken. Middels de workshops zijn we als team beter in staat om met elkaar het gesprek aan te gaan over de gewenste cultuur en bijbehorende gedragingen. De workshops hebben uiteindelijk geresulteerd in een concreet implementatieplan, waar wij mee aan de slag kunnen!”

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?