Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Actueel

Inspiratiemail Vier het seizoen van verandering - Herfst 2021

Ben jij al geabonneerd op onze inspiratiemail? Schrijf je NU in en je ontvangt geheel gratis het E-book met 10 stappen naar jouw persoonlijk leiderschap!

Wendbaarheid- dé vaardigheid van de toekomst in teams en organisaties
Ben jij voldoende wendbaar om je aan te passen aan de huidige en onzekere en toekomstige omstandigheden? Ben jij persoonlijk leider in jouw leven, relaties en werk? De Langen Consultancy ondersteunt jou om jouw talenten optimaal te benutten. 

Onze herfstmail is weer verzonden. Wil jij deze ook ontvangen? Schrijf je NU in en je ontvangt deze alsnog. Over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap voor leiders en professionals én over wendbaarheid als kracht voor jou als persoon, maar ook als team én als organisatie.
Op 7 oktober 202 1 is drs. José de Langen 16 jaar directeur-eigenaar van De Langen Consultancy - Coaching & Organisatieadvies

16 jaar ondernemerschap 7 oktober 2021

José is inmiddels 16 jaar zelfstandig ondernemer.  De Langen Consultancy bestaat sinds 7 oktober 2005 en is nu 16 jaar. Nog steeds staan wij voor u klaar met onze dienstverlening: organisatieadvies, senior executive coaching, teamcoaching en onze blended learning persoonlijk leiderschap.
Ook werken er coaches en interim-managers via De Langen Consultancy. José is uw aanspreekpunt en schaduwmanager in het traject en draagt zorg voor een optimaal proces en resultaat. Onze werkwijze? Na een kennismaking en verkenning van uw vraagstuk zoeken wij samen met u naar de meest passende oplossing.

HERFST 2021 – Bomen 

 De natuur toont ons soms zulke mooie beelden. Vier boomstammen uit dezelfde wortels. Bijzonder. Een  vorm met een mooie samenwerking met een mooi geheel als resultaat. 
Het nieuwe samenwerken is samenwerken aan de gewenste richting van een organisatie of team, met elkaar, ieder vanuit zijn eigen kracht.  Een fijne samenwerking leidt tot kracht en inspiratie!  In een effectief team werkt alles prettiger.
Meer weten?

Persoonlijk leiderschap voor leiders 

 

Geniet van de zomer!

Behoefte aan inspiratie? 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Langen Consultancy. 

Doel is om jou te inspireren en te informeren over

Leiderschap & Wendbaarheid.

Deze is in de maand juli 2021 verstuurd naar alle relaties van De Langen Consultancy. 

 Schrijf je nu in via onze website en je krijgt deze inspiratiemail alsnog toegestuurd!

Executive Coaching

Ben jij manager, directeur of professional en zoek jij een deskundige coach die aansluit op jouw vraag? 

Sinds 2020 ben ik lid van Nobco; Nederlandse Orde van Beroepscoaches en lid van de Vaksectie Executive Coaching.

Hiertoe behoort slechts een select gezelschap van coaches. Coaches die zich met recht coach mogen noemen, vanwege opleiding en ervaring. 
Ik vertel jou er graag meer over in een persoonlijk gesprek en hoor graag wat jij wilt bereiken! 

Executive Coaching foto
Juni 2021
Online coaching werkt!
Online Coaching werkt! - Mei 2021

ONLINE COACHING WERKT! Mei 2021

Ben jij een manager/d of professional? Lees dan de referentie over online coaching op individueletrajecten van mijn website.  Hierin staat hoe groot het effect is van online coaching. 
Mijn klant en ik hebben elkaar nooit live ontmoet en ondanks dat was er een fantastische klik. 
Mijn klant heeft nu meer balans in werk/privé. Weet hoe zij zich authentiek opstelt in haar rol als manager én heeft de regie terug in werk én privé. En is weer helemaal gezond, na haar burn out. 


Blog: Vaardigheden van de toekomst

Ben jij leidinggevende of professional? Lees dan mijn nieuwe blog over Vaardigheden van de toekomst.

Leidinggeven in de nadagen van de coronapandemie vergt nieuwe vaardigheden. Dit geldt ook voor jou en jouw team! Laat je inspireren door mijn blog en plaats een reactie. Ik ben benieuwd. 

 

Wat is jouw perspectief?
Lees mijn blog "Vaardigheden van de Toekomst"
lente
Schrijf je NU in voor onze Nieuwsbrief " Het is Lente!"

Inspiratiemail verzonden - maart 2021

Wij blijven jou verrassen met nieuwe inspiratie over Leiderschap & Wendbaarheid via onze nieuwsbrief, verstuurd op 30 maart 2021. Wil je deze alsnog ontvangen? Schrijf je dan snel in! Je ontvangt deze alsnog! 

Je ontvangt informatie en inspiratie over mindfulness en over  het VIP-coach traject op maat.
In deze coaching krijg je naast één op één gesprekken, aanvullend theorie en oefeningen om actief aan de slag te gaan, om jouw doelen te behalen! Dit werkt!  

Actueel corona periode
2020-2021

Vanzelfsprekend blijven wij ook nu, juist nu, creatief en flexibel om jou in deze heftige tijd bij te staan. Met online én offline coaching. Online coaching werkt echt goed! Offline is ook mogelijk bij De Langen Consultancy. Op anderhalve meter afstand, is coaching heel goed mogelijk, in ons kantoor. Ook coachen wij in de natuur, uiteraard op afstand. 

15 jaar ondernemerschap in 2020!

José is inmiddels 15 jaar zelfstandig ondernemer. 
De Langen Consultancy bestaat op 7 oktober 2020 15 jaar.

Organisatieadvies, Senior Coaching/ Team coaching/Verandermanagement & 
workshops  voor individuen, teams & organisaties.

Artikel in Hofzakelijk 2012

 “Met een goede ondersteuning help ik organisaties de crisis door”, dit ging over de vorige crisis in 2007. Ook in de huidige, inmiddels langdurige coronacrisis staan wij voor jou klaar!

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?