Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Individuele trajecten

Wil je als (startend) ondernemer, leidinggevende en/of professional bewuster in jouw leven, relaties en werk staan? Dan hebben we het over leiderschap. Leiderschap gaat over jezelf en over je relaties. Over je sterke kanten én je valkuilen. Over je ervaring en wat je daarmee doet. In deze snel veranderende samenleving staat het leiderschap in een nieuw daglicht. Een wendbare leider is een leider die inspireert en weerstanden wegneemt. Wil jij groeien als leider en controle hebben over je eigen leven of als leider van een organisatie of team? Dan gaan wij het hebben over jou. Wie ben jij? Wat kun jij? Waar ben je goed in? En wat wil je juist niet meer ? Waar word jij blij van? Bij De Langen Consultancy kun je terecht voor een traject op maat om je als persoon verder te ontwikkelen en om bewuster in het leven te staan. We bieden drie verschillende typen coaching.

Onze aanpak

Na een intake verhelderen wij je vraag. Op basis hiervan gaan we resultaatgericht aan de slag. In een tijdsbestek van zes maanden krijg je tien gesprekken van anderhalf uur (online en/of face-to-face). Tussentijds krijg je ondersteunende opdrachten passend bij jouw vraag. Hiervoor is het werkboek voor Leiders, op maat ontwikkeld. Gedurende zes maanden ben je intensief aan het werken en leren. Aan het eind heb je je resultaat bereikt. Hoe fijn is dat? Je bent meer dan tevreden, bewuster en minder gejaagd. Je vindt rust in en bij jezelf. Je hebt zicht op je eigen patronen en weet hoe je de gewenste veranderingen kunt bereiken, doordat je dit actief hebt geoefend, onder deskundige begeleiding.

Alle soorten coaching worden uitsluitend in drie tot zes maandelijkse trajecten aangeboden, omdat uit de jarenlange ervaring blijkt, dit het hoogste rendement geeft en leidt tot de gewenste verandering van de klant.

Coachfinder referentie voor klanten

José is geaccrediteerd coach en ook werkzaam via Coachfinder; een initiatief van Psychologie Magazine. Een site voor geaccrediteerde beroepscoaches. 

Inividuele coaching

Tijdens deze ‘traditionele’ individuele leiderschap coaching werken we aan het vergroten van je leiderschapsvaardigheden. Zodat je een wendbare leider wordt. Aan de hand van een vragenlijst bepalen we wat jouw vraag is en waar jij hulp bij nodig hebt. We gaan resultaatgerichte doelen opstellen. Vervolgens gaan we aan de slag aan de hand van verschillende werkvormen. Als coach ondersteunen wij jou in gesprekken om je doelen te behalen, mits je je hiervoor zelf ook voor de volle 100 % inzet. Het is jouw proces.

De Langen Consultancy heeft sinds 2006 ervaring met individuele coaching. We coachten o.a. managers van de Universiteit Twente en de directie van een technisch bedrijf en vele anderen. 

Ervaring met
Individuele coaching

Ervaringsgerichte coaching

Bij ervaringsgerichte coaching dagen we je uit om bewuster in het leven en werk te gaan staan. Niets is fout. Je leert op een wijze die bij je past. Ervaringsgericht leren gaat ervan uit dat je lichaam alle antwoorden al in zich heeft. Dat is de basis om te leren. Je leert je denken, handelen en voelen te gebruiken in je werk en privé. Pas dan komt je persoonlijk leiderschap in zijn geheel tot bloei.

Bij deze werkwijze ga je eerst leren contact te leggen met je lichaam. Door lichaamsgerichte oefeningen, leer je wat je eigenlijk al weet, maar waar je je tot op heden niet bewust van was. Een heel bijzondere ervaring, die je naar een hoger bewustzijnsniveau brengt en bijzonder waardevol is om als persoon je te ontwikkelen. Ervaringsgericht leren is een manier die beklijft, vanuit een breed perspectief gebaseerd op intuïtie, emotie, mentaal en fysiek welbevinden.

Een voorbeeld van een ervaringsgerichte oefening? In een bodyscan leer je stil te staan bij jouw gevoelens. 

De Langen Consultancy is gecertificeerd ervaringsgericht coach.

Referentie

Online coaching

Onze online coaching is vergelijkbaar met individuele coaching. De gesprekken vinden via microsoft teams plaats en niet bij jou of bij ons op kantoor. Handig als je niet in de buurt woont. Zeker ook effectief in coronatijd. Onze ervaring is dat het lijkt alsof je bij elkaar in de kamer zit. We hebben gesprekken in combinatie met gerichte oefeningen op maat. Alles om jou in de juiste stand te helpen om bewuster te worden en te leren. Zodat jij de gestelde doelen gaat behalen.
We sluiten altijd precies aan op jouw vraag en ondersteunen jou door denken, voelen, handelen en door het inzetten van onze intuïtie. 
Je kunt kiezen uit een traject van drie of zes maanden. Een periode waarin het goed mogelijk is om jouw persoonlijke doelen te behalen .

De Langen Consultancy heeft hele goede ervaringen met online coaching. Het is persoonlijk, effectief en de oefeningen werken ondersteunend. We werken veel met MS-teams. In een op een coaching is dit zeer effectief gebleken.

Referenties

diverse soorten coach trajecten

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?