Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Individuele trajecten

Wil je als (startend) ondernemer, leidinggevende en/of professional bewuster in jouw leven, relaties en werk staan? Dan hebben we het over leiderschap. Leiderschap gaat over jezelf en over je relaties. Over je sterke kanten én je valkuilen. Over je ervaring en wat je daarmee doet. In deze snel veranderende samenleving staat het leiderschap in een nieuw daglicht. Een wendbare leider is een leider die inspireert en weerstanden wegneemt. Wil jij groeien als leider en regie nemen over je eigen leven of als leider van een organisatie of team? Dan gaan wij het hebben over jou. Wie ben jij? Wat kun jij? Waar ben je goed in? En wat wil je juist niet meer ? Waar word jij blij van? Bij De Langen Consultancy kun je terecht voor een traject op maat om je als persoon verder te ontwikkelen en om bewuster in het leven te staan. We bieden drie verschillende typen coaching.

Onze aanpak

Na een intake verhelderen wij je vraag. Op basis hiervan gaan we resultaatgericht aan de slag. Je kiest voor een individueel gesprek of direct voor vijf  gesprekken van anderhalf uur (online en/of face-to-face). Tussentijds krijg je ondersteunende opdrachten passend bij jouw vraag. Hiervoor is het werkboek voor Leiders, op maat ontwikkeld. Gedurende deze periode ben je intensief aan het werken en leren. Je leert jouw optimale leerrendement te bereiken. En aan het eind heb je je resultaat bereikt. Hoe fijn is dat? Je bent meer dan tevreden, bewuster én minder gejaagd. Je vindt rust in en bij jezelf. Je hebt zicht op je eigen patronen en weet hoe je de gewenste veranderingen kunt bereiken, doordat je dit actief hebt geoefend, onder deskundige begeleiding. Het is mogelijk om na vijf gesprekken te verlengen met wederom vijf gesprekken. 

Alle soorten coaching worden uitsluitend in trajecten aangeboden, omdat uit de jarenlange ervaring blijkt, dit het hoogste rendement geeft en leidt tot de gewenste verandering van de klant.

Achtergrond José als coach:  

  • Geaccrediteerd Senior Coach NOBCO/EMCC
    -Niveau Senior Practitioner
  • Gecertificeerd Coach
    Instrument voor hulp via ITIP: School voor Leven en Werk
  • Doctorandus Universitair Bestuurskundige UvA Amsterdam
  • HBO-Verpleegkundige Groningen

Inividuele coaching

Tijdens deze ‘holistische’ individuele leiderschap coaching werken we aan het vergroten van je leiderschapsvaardigheden. Zodat je een wendbare leider wordt. Aan de hand van een vragenlijst bepalen we wat jouw vraag is en waar jij hulp bij nodig hebt. We richten ons op hoofd, hart, lichaam en ziel. Een zogenaamde holistische benadering. We gaan resultaatgerichte doelen opstellen. Vervolgens gaan we aan de slag aan de hand van verschillende werkvormen. Als coach ondersteunen wij jou in gesprekken om je doelen te behalen, mits je je hiervoor zelf ook voor de volle 100 % inzet. Het is jouw proces.

De Langen Consultancy heeft sinds 2006 ervaring met individuele coaching. We coachten o.a. managers van de Universiteit Twente en de directie van een technisch bedrijf en vele anderen. 

Ervaring met
Individuele coaching

Ervaringsgerichte coaching

Bij ervaringsgerichte coaching dagen we je uit om bewuster in het leven en werk te gaan staan. Niets is fout. Je leert op een wijze die bij je past. Ervaringsgericht leren gaat ervan uit dat je lichaam alle antwoorden al in zich heeft. Dit is de basis om te leren. Je leert je meer af te stemmen op jouw lichaam in combinatie met jouw hoofd, hart en intuïtie. Door deze balans te (her)ontdekken sta je steviger als mens. Pas dan komt je persoonlijk leiderschap in zijn geheel tot bloei.

Bij deze werkwijze ga je eerst leren contact te leggen met je lichaam. Door lichaams gerichte oefeningen, leer je wat je eigenlijk al weet, maar waar je je tot op heden niet bewust van was. Een heel bijzondere ervaring, die je naar een hoger bewustzijnsniveau brengt en bijzonder waardevol is om als persoon je te ontwikkelen. Ervaringsgericht leren is een manier die beklijft, vanuit een breed perspectief gebaseerd op intuïtie, emotie, mentaal en fysiek welbevinden.

Een voorbeeld van een ervaringsgerichte oefening? In een bodyscan leer je stil te staan bij jouw gevoelens. 

De Langen Consultancy is gecertificeerd ervaringsgericht coach.

Referentie

Online coaching

Onze online coaching is vergelijkbaar met individuele coaching. De gesprekken vinden via microsoft teams plaats en niet bij jou of bij ons op kantoor. Handig als je niet in de buurt woont. Dit bleek ook zeer effectief in coronatijd. Onze ervaring is dat het lijkt alsof je bij elkaar in de kamer zit. We hebben gesprekken in combinatie met gerichte oefeningen op maat. Dit kan ook online. Alles om jou in de juiste stand te helpen om bewuster te worden en te leren. Zodat jij de gestelde doelen gaat behalen.
We sluiten altijd precies aan op jouw vraag en ondersteunen jou door denken, voelen, handelen en door het inzetten van onze intuïtie. 
Je kunt kiezen uit een enkel gesprek of vijf gesprekken, afhankelijk van jouw voorkeur. We kiezen voor een periode die jij prettig vindt en waarin het mogelijk is voor jou om jouw persoonlijke doelen te behalen .

De Langen Consultancy heeft hele goede ervaringen met online coaching. Het is persoonlijk, effectief en de oefeningen werken ondersteunend. We werken veel met MS-teams. In een op een coaching is dit zeer effectief gebleken.

Referenties

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?