Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Over ons

De Langen Consultancy is op 7 oktober 2005 opgericht door
José de Langen. Vanuit haar passie voor mensen en interactie in relaties heeft zij haar bureau opgericht en heeft zij zich ontwikkeld tot Verander expert. Zij is, inmiddels vele jaren, van betekenis om organisaties te laten groeien en bloeien. Energie (terug) brengen, mensen weer laten lachen, organisaties laten dansen noemen wij dat. Het is mogelijk, blijkt uit de vele verandertrajecten die wij hebben begeleid. Soms schuurt het, dit is onderdeel van het proces. Zonder wrijving geen glans, maar dat hebben wij er dan ook voor over. Wij gaan voor het allerbeste en denken in co-creatie mee met de klant, een prachtige ontdekkingstocht, die wij graag aangaan.

Door schade en schande wijs geworden, maar ook dankzij veel mooie leermomenten, leren wij en scherpen wij onze methodes aan. Zodat jij op een passende wijze, professionele ondersteuning ontvangt, waar jij blij van wordt. De Langen Consultancy helpt mensen en teams in organisaties om in hun kracht te komen en te staan, optimaal te laten presteren en wendbaarder te worden. Want wij zijn ervan overtuigd dat dit de kern is van een groeiend en bloeiend bedrijf waar mensen met veel plezier werken.

De Langen Consultancy heeft ruime ervaring opgedaan en ondersteuning verleend aan vele organisaties in zowel de profit als non-profit sector. De Langen Consultancy is een netwerkorganisatie en werkt samen met andere ZZP-ers. 
Wij werken met zeer ervaren senior consultants en adviseurs, zoals Communicatiezorg Twente, EP-Computers, 3ddy, diverse senior-coaches, interim-managers en adviseurs om uw organisatie te onderste

Missie

De Langen Consultancy ondersteunt mensen, teams en organisaties om zich te ontwikkelen in relatie tot zichzelf én hun omgeving.
Jij komt hierdoor in jouw  kracht te staan als individu, team en/of organisatie.

Dit doen wij met LEV:
L Leiderschap
E Energie
V Vertrouwen
De Langen Consultancy ondersteunt bij een mooi LEVen, relaties en zinvol werk. 

Kernwaarden: 
Authenticiteit
Eerlijk duurt het langst

Over José

Sinds 2005 is drs. José de Langen de kracht achter De Langen Consultancy. Zij is inmiddels jarenlang veranderexpert in Leiderschap & Wendbaarheid. Met haar bestuurskundige achtergrond (UvA) en HBO-V onderscheidt ze zich, inmiddels ruim 25 jaar,  als verandermanager/veranderkundige, organisatieadviseur en senior-coach & teamtrainer.
José is sinds 2019 gecertificeerd ervaringsgerichte coach, zij heeft de geaccrediteerde post-HBO-opleiding Instrument voor Hulp bij het ITIP, school voor Leven & Werk met veel plezier gevolgd en met succes afgerond. Zij staat ingeschreven in het Landelijk Register Abituriënten. Dit register wordt beheerd door het CPION Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland. Sinds 2021 mocht zij toetreden tot het selecte gezelschap van de  Vakgroep Executive Coaching van NOBCO.  In 2023 is zij gecertificeerd Senior Coach NOBCO/EMCC en mag zij zich Senior Practitioner noemen. 

drs. José de Langen

Lid & Senior Practitioner NOBCO

Nobco: Nederlandse Orde voor Beroepscoaches
José is lid en Senior Practitioner NOBCO/EMCC.
Nobco staat voor de kwaliteit van haar beroepscoaches.
Zie ook: https://www.nobco.nl

Voordelen voor jou als klant

 Zie hier een videopresentatie over de coachmonitor van de Nobco.

Specialismen

Specialismen De Langen Consultancy en effecten voor u als klant

  • Analyseren van knelpunten in uw organisatie en vervolgens:
  • Uitstippelen van oplossingsgerichte strategieën die werken
  • Maatwerk leveren in verander strategie en verandermanagement
  • Coachend invoeren van nieuwe methoden, die wetenschappelijk bewezen zijn
  • Door cultuur, waarden en talentenworkshops creëren van topteams met meer flow, waardoor toekomstbestendige organisaties ontstaan
  •  In co-creatie met bestuurders/bedrijfseigenaren/ondernemers/coachees komen tot vernieuwende concepten 
  • Veranderen als kracht
  • Individuele diversiteit als kracht
  • Kernwoorden zijn:  diversiteit; hooggevoelig/hoog sensitief, complexiteit van vraagstukken, conflicthantering/reductie van spanning
  • Coaching Persoonlijk Leiderschap voor leiders en managers. 

 

Jose de Langen

Kennismaken?

Kom vrijblijvend kennismaken om te informeren naar onze mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee!

Referenties

Meer informatie

Artikel in Hofzakelijk 2012

 “Met een goede ondersteuning help ik organisaties de crisis door”, dit ging over de vorige crisis in 2007. Ook in de huidige, inmiddels langdurige coronacrisis staan wij voor jou klaar!

15 jaar ondernemerschap in 2020!

José is inmiddels 15 jaar zelfstandig ondernemer. 
De Langen Consultancy bestaat op 7 oktober 2020 15 jaar.

Organisatieadvies, Senior Executive Coaching/ Teamcoaching/Verandermanagement/
workshops  voor individuen, teams & organisaties.

Actueel corona periode
2020-2021

Vanzelfsprekend blijven wij ook nu, juist nu, creatief en flexibel om jou in deze heftige tijd bij te staan. Met online én offline coaching. Online werkt echt goed! Offline is ook mogelijk bij De Langen Consultancy.
Offline, op 1,5 meter afstand, zijn afspraken te maken in ons kantoor. Ook coachen wij in de natuur, uiteraard op afstand. 

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord! 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?