Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Organisatieontwikkeling

U wilt uw bedrijfsstrategie en koers verhelderen. U vraagt zich af hoe uw bedrijf (nog) beter aan kan sluiten op ontwikkelingen in de huidige complexe omgeving. En u vraagt zich af hoe u ook op de lange termijn een winstgevend bedrijf kunt (door) ontwikkelen mét werkplezier.

Door u te verdiepen in de strategie en koers van uw bedrijf zoals missie, visie, cultuur en waarden kunt u uw bedrijf nauwkeuriger positioneren. Belangrijk in een periode waarin onzekerheid een constante is geworden.

De Langen Consultancy heeft meerdere organisatieadvies trajecten op maat verzorgd voor diverse bedrijven in het MKB en in zorgorganisaties.

Organisatieadvies

De Langen Consultancy biedt u in twee dagdelen organisatie advies op maat.
In deze twee dagdelen gaat De Langen Consultancy met de CEO in gesprek. Onderwerpen zijn missie, visie, cultuur, waarden, teamontwikkeling. En natuurlijk uw rol als leider van uw onderneming.

Het Resultaat

U krijgt meer inzicht in de succesfactoren van uw bedrijf. U heeft informatie over de concrete inrichting van de missie, visie, cultuur en waarden, passend bij uw bedrijf. Ter afronding van het traject ontvangt u een digitale powerpointpresentatie waar u de komende 5 tot 10 jaar mee verder kunt.

Een vervolg is mogelijk in de vorm van een workshop om draagvlak in uw team te creëren, door hen te betrekken bij dit adviestraject.

Referentie

Wat heeft dit organisatieadviestraject ons opgeleverd?

Referentie
Werving & Selectie

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?