Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Boekbespreking jan ’22

Reactie van een deelnemer:
‘ Ik had mij enthousiast aangemeld voor de boekbespreking ‘de zeven bronnen van arbeidsvreugde’. Omdat het onderwerp mij interesseert. Niet omdat ik een HR-professional, organisatiedeskundige of coach ben. Een beetje gegeneerd moest ik vooraf bekennen dat ik zelfs niet het hele boek had gelezen. Maar dit hoefde ook niet, en dat was het mooie van de boekbespreking. José legde kort de essentie van de zeven bronnen uit. Daarna was het de bedoeling dat de deelnemers een situatie inbrachten die veel arbeidsvreugde of weinig arbeidsvreugde gaf. De sfeer was erg prettig en vertrouwd en dit maakte dat iedereen heel open was. Na het schetsen van de situatie analyseerden we deze aan de hand van de zeven bronnen.  Mooi om te zien, dat je door er op deze manier naar te kijken ook ervaart dat er in (bijna) elke situatie ook bronnen zijn waar je zelf invloed op hebt. Ook ervaar je een vervelende situatie vaak als iets dat je overkomt. Ik weet nog niet of er een volgende boekbespreking komt en waarover deze gaat, maar ik ben er graag weer bij!’

Carolien Holtslag – adviseur communicatie 

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Deel dit bericht

Ik ontvang graag het gratis E-Book mijn pad naar persoonlijk leiderschap

Meer lezen:

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?