Verwondering is het begin van wijsheid

– Socrates- 

Executive Coaching voor management

Managers zijn ook maar gewoon mensen.

Recent heb ik een mooi coach traject mogen afronden bij een manager in een zorgorganisatie. Zij was zeer onzeker geworden na een incident waarin er meningsverschillen waren met een collega-manager. Hierdoor was zij wantrouwend geworden en niet meer in staat tot verbinding met haar collega’s en medewerkers en cliënten.
Haar coach vraag? Hoe krijg ik mijn vertrouwen terug in mensen, want ik weet rationeel gezien dat ik dat van nature in me heb.

Ik vind het heel belangrijk dat jij jouw persoonlijk leiderschap ontwikkeld.
Wat dit inhoudt?
Dat jij je in ieder geval, in eerste instantie, verdiept in;
Wie ben je?
Wat kun je?
Waarin stagneer jij?
En natuurlijk ook waar ben jij van nature goed in?

Dit lijken open deuren, tegelijkertijd gaan we vaak voorbij aan de grote vragen voor ons zelf!
We zijn gericht op de ander, maar eerst is het van belang om jezelf goed te kennen.
Van daaruit ontmoet je de ander vanuit een nieuw perspectief.

Door je emoties toe te laten, ontstaat er een eerste inkijkje in wat er is gebeurd en wat er stagneert bij jou.  Maar ook een inzichtgevend gesprek met mij als coach geeft bewustwording op wat er is gebeurd en leidt vervolgens tot mooie inzichten die jij in de praktijk weer kunt toepassen.

Coaching is een mooi vak om mensen hierin te helpen.

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact op!

Deel dit bericht

Ik ontvang graag het gratis E-Book mijn pad naar persoonlijk leiderschap

Meer lezen:

Kennismaken?

Heb je een vraag  om informatie of wil je graag even kennismaken? 
Vul onderstaand formulier in en stel je vraag, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord, uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

Contactgegevens

Heb je gevonden
wat je zoekt?

Kan ik je helpen?